Snacks
NOCELLARA OLIVER
VITLÖKSBRÖD
Gratinerade vitlöksbröd med ett örtigt vitlökssmör & västerbottenost.
ROTFRUKTSCHIPS
Serveras med tryffel- och parmesanmajonnäs.
POMMES FRITES
Med rostad vitlök- och chilimajonnäs.
MARINERAD OST
Mozzarellaost marinerad i citrus & örter.
Mindre rätter
RÅBIFF
Finhackad ryggbiff från Dalsjöfors. Picklad gulbeta, dijonnäs och friterade jordärtskockschips. Toppas med grönpeppargravad äggula.
1/1 serveras med dragonmajonnäs & pommes frites.
MOULES MARINIÉRES
Gräddkokta blåmusslor med smak av saffran och fänkål. Toppas med riven parmesan & krutonger.
LÖJROM
Löjrom serveras med smetana, champagnesyrad silverlök, dill, örtolja & krispigt bröd.
KROKETT
Friterad krokett smaksatt med rökt paprika och mozzarella. Serveras med chiliemulsion.
SCAMPI
Scampi frästa i örter & vitlökssmör. Serveras med stekt surdegsbröd.
LILLA’S DELI-BRICKA
Kökets val av två sorters ost, tre sorters chark, surdegsknäcke serveras med kökets val av marmelad.
MAJSRIBS
Krispiga majsribs med en rökig glaze serveras med chilimajonnäs.
KANTARELLPINSA
Ugnsbakad pinsa med syrad grädde, dill och västerbottenost. Toppas med smörstekta kantareller och champagnesyrad silverlök.
TRYFFELPINSA
Ugnsbakad pinsa med syrad grädde och mozzarella. Toppas med tryffelolja, tryffelsalami, ruccola och dragonmajonnäs.
KANTARELLSOPPA
Höstig svampsoppa serveras med krämig chevré och krispigt äpple. Toppas med frasig ostronskivling och smörstekta kantareller.
Varmrätt
RÖDING
Halstrad röding från Vilhelmina. Serveras med potatispuré smaksatt med västerbottenost. Picklade gulbetor, dragonemulsion och syrlig champagnesås. Toppas med jordärtkockschips och örtolja.
RYGGBIFF
Ryggbiff med kappa från Dalsjöfors. Rostade morötter och morotspuré. Serveras med en mustig rödvinssky och en krämig potatisgratäng.
RISOTTO
Höstig risotto med rostad morot och chevré. Toppas med krispigt sidfläsk.
OXFILÉPASTA
Linguine i en krämig tryffelsås med stekt oxfilé från Bergslagens delikatesser. Toppas med parmesan och krispig ostronskivling.
SVAMPPASTA
Linguine i en krämig tryffelsås med picklade tomater. Toppas med tryffelolja, parmesan och krispig ostronskivling.
SMASHBURGER
2x100g svensk högrev, briochebröd med rostad vitlök- och chilimajonnäs, cheddarost, sallad, tomat, sidfläsk och champagnesyrad silverlök. Serveras med pommes frites & tryffel- och parmesanmajonnäs.
LILLA ÖREBRO´S KLASSISKA KÖTTBULLAR
Kökets egna köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås & krämig potatispuré.
Dessert
CRÈME BRÛLÉE
En klassiker toppas med säsongens bär.
CHOKLADTRYFFEL
Kökets urval av chokladtryfflar.
HALLONBAVAROISE
En frisk hallonbavaroise serveras med mörkchokladkräm, syrlig halloncoulis och krispigt kolaflarn.